Mainos
Mainos

Nämä herkulliset, pienet voileivät päällystetään ranskalaisella mimolette-juustolla, jota voi löytää hyvinvarustelluista juustotiskeistä. Myös muut maukkaat juustot sopivat, esimerkiksi emmental, kunhan juustosiivut voi kääriä rullalle. Tarjoile alkupalana tai cocktailpaloina.

Neljälle

  • 4 viipaletta ruisleipää
  • 100 g ricottajuustoa
  • pituussuuntaan veistettyä kurkunkuorta
  • 4 kunnonkokoista juustosiivua, esim. mimolette tai emmental
  • 2 cocktailtomaattia
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Voitele leipäviipaleet ricottajuustolla.

2. Kääri juustoviipaleet rullalle ja asettele leipien päälle. Lohko tomaatit, leikkaa kurkunkuorta terävällä veitsellä. Koristele leivät tomaatilla ja kurkunkuorella.

3. Tarjoile salaattipedillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme