Mainos
Mainos

27.1.2014. Makuja-osiossa vierailtiin Karita Tykän keittiössä. Kokeile Karitan herkullisia kahvisuklaatryffeleitä!

Ainekset (15 kpl)

  • 2 dl pekaanipähkinöitä
  • 8–10 tuoreita tai pienessä vesimäärässä liotettuja kuivattuja taateleita (kivettömiä)
  • 4–5 rkl raakakaakaojauhetta
  • ½ tl jauhettua vaniljaa
  • 2–3 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa (ei välttämätön)
  • yhden Nespresso Rosabaya-kahvikapselin kahvijauhe (voit laittaa myös vähemmän)
  • kuorrutukseen kookosrouhetta

Valmistusohje

* Rouhi pekaanipähkinät monitoimikoneessa.

* Lisää taatelit ja sekoita. Jos käytät kuivattuja taateleita, voit tarvittaessa lisätä mukaan hiukan taateleiden liotusvettä.

* Lisää loput raaka-aineet ja sekoita hyvin.

* Pyörittele taikinasta palloja ja kierittele ne kookosrouheessa.

* Laita tryffelit laakealle astialle ja siirrä ne hetkeksi jääkaappiin.

Kahvisuklaatryffelit säilyvät jääkaapissa noin viikon ja pakastimessa useamman viikon.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme