Mainos
Mainos

Tässä on kaksi maukasta kastiketta, jotka sopivat loistavasti kebabiin!

Neljälle

Punainen kebabkastike

  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 hyppysellinen sokeria
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • hienonnettua chiliä

Valkoinen kebabkastike

  • 4 dl ruoanlaittojogurttia
  • ½ dl majoneesia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Punainen kebabkastike: Hienonna sipuli. Laita tomaattimurska kattilaan ja lisää sipuli, tomaattipyree, vesi ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla, sokerilla ja juustokuminalla. Anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää mausteisuutta maun mukaan chilillä. Kastike voidaan tarjoilla haaleana tai kylmänä.

2. Valkoinen kebabkastike: Sekoita jogurtti ja majoneesi, purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme