Mainos
Mainos

Tämä on kevyt mutta runsasmakuinen keitto. Vaihda kala toiseen makusi mukaan. Jos haluat keitosta ruokaisamman, lisää esimerkiksi keitettyä bulguria.

Kahdelle

  • 2 kalaliemikuutiota
  • ¾ l vettä
  • ½ pkt sahramia
  • 100 g pakasteherneitä
  • 2 isoa porkkanaa, kuutioituina
  • 1 lehtisellerin varsi, viipaloituna
  • 200 g kalafileetä
  • 300 g kuorimattomia katkarapuja
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna liemikuutiot ja vesi kiehuvaksi. Lisää sahrami ja kasvikset, keitä kunnes kasvikset ovat lähes pehmenneet, 3-5 minuuttia.

2. Lisää isoiksi paloiksi leikattu kala ja keitä keittoa n. 5 minuuttia, kunnes kalapalat ovat kypsiä.

3. Kuori katkaravut, lisää ne keittoon. Kuumenna, ripottele päälle persiljaa ja tarjoile kuumana.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme