Mainos
Mainos

Kalkkunanrintaa ja Waldorf-salaattia

New Yorkin Waldorf Astoria -hotellin keittiömestari Oscar Tschirky keksi Waldorf-salaatin vuonna 1896. Alkuperäisessä reseptissä on mukana myös teelusikallinen sitruunamehua ja kaksi ruokalusikallista rusinoita. Waldorf-salaatti tarjoillaan useimmiten salaattipedillä.

4 annosta

  • 20 saksanpähkinää
  • ½ juuriselleriä
  • ½ omena
  • 1 dl majoneesia
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 8 viipaletta paistettua kalkkunanrintaa
  • vihreitä salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Sekoita keskenään majoneesi ja kermaviili. Puhdista, kuori ja suikaloi juuriselleri ja omena ja sekoita sitten majoneesiin. Murskaa saksanpähkinät ja sekoita joukkoon.

2. Huuhdo salaatinlehdet ja asettele ne neljälle asetille. Pane Waldorf-salaattia salaatinlehtien päälle ja päällimmäisiksi kalkkunansiivut.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme