Mainos
Mainos

Kalkkunasuikaleet maapähkinäkastikkeessa

Linnunlihasuikaleet maistuvat hyvältä ja valmistuvat nopeasti. Tässä kalkkunasuikaleet tarjoillaan maistuvassa maapähkinäkastikkeessa kuivattujen aprikoosien kera. Tarjoile keitetyn riisin ja mielellään parsakaalin kera.

Neljälle

  • 500 g kalkkunaa suikaleina
  • 1 rkl neutraalia öljyä
  • 1 rkl kiinalaista soijakastiketta
  • 10 kuivattua aprikoosia
  • 2-3 rkl maapähkinävoita
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua

Tarjoiluun

  • keitettyä jasmiiniriisiä
  • parsakaalikimppuja

Valmistusohje

1. Keitä riisi ja parsakaali. Suikaloi kuivatut aprikoosit.

2. Paista kalkkunasuikaleet öljyssä wokki- tai paistinpannussa. Lisää soija, maapähkinävoi, vesi ja sitruunamehu.

3. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita kunnolla. Lisää aprikoosit, tarjoile riisin ja parsakaalin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme