Mainos
Mainos

Pehmeä currykastike sopii hyvin kanafileiden kanssa. Kastiketta ei ole vaikea valmistaa itse, kokeile!

Neljälle

  • 4 kanafileetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 porkkana
  • ½ purjo
  • voita paistamiseen

Currykastike

  • 2+1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl kermaa
  • 2 rkl currya
  • 1 dl kanalientä
  • suolaa

Tarjoiluun

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kastike: Sulata 2 rkl voita kattilassa. Ota kattila liedeltä ja vatkaa mukaan jauhot. Laita sivuun. Anna 1 rkl voita paistua hieman toisessa kattilassa. Lisää curry ja sekoita, lisää liemi ja kerma. Vatkaa ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Lisää jauhosuurus vähän kerrallaan samalla vatkaten ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia, siivilöi. Mausta suolalla ja pidä lämpimänä tarjoiluun saakka.

2. Puhdista ja suikaloi purjo ja porkkana, keitä suikaleet nopeasti kevyesti suolatussa vedessä. Pidä vihannekset lämpiminä.

3. Hiero kanafileet suolalla ja pippurilla ja paista ne voissa tai öljyssä 6-8 minuuttia joka puolelta. Tarkista että fileet ovat läpikypsiä pistämällä niihin tikku paksuimpaan kohtaan, neste joka tihkuu pistoskohdasta tulee olla läpinäkyvää ja kirkasta. Tarjoile kastikkeen ja vihannesten kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme