Mainos
Mainos

Kevyt kanaruoka on omiaan aloittamaan viikon. Rusinat tai rypäleet antavat ihanan säväyksen.

4 broilerin rintafileetä

2 rkl oliiviöljyä

suolaa

1 dl valkoviiniä

2 rkl sitruunamehua

2 rkl hunajaa

2 dl demi glaseeta

2 dl kuohukermaa

4 dl siemenettömiä viinirypäleitä puolikkaina tai rusinoita

Valmistusohje

Mausta broilerin rintafileet suolalla sekä valkopippurilla. Ruskista oliiviöljyssä kullankeltaisiksi.

Lisää pannulle valkoviini, sitruunanmehu, hunaja, demi glasee, kuohukerma ja rypäleet tai rusinat. Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia kunnes broileri on mehukasta ja kypsää. Anna vetäytyä hetki ennen viipalointia. Nauti riisin ja rapean vihreänsalaatin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme