Mainos
Mainos

Kanapataa riisin kera

Tämä kanapata on niin maukasta, että sitä voisi tarjoilla vaikka kuninkaille. Tarjoile keitetyn riisin ja parsakaalin kera.

Neljälle

  • 300 g keitettyä kanaa
  • 1 keltasipuli
  • ½ punainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • 250 g tuoreita herkkusieniä
  • 4 dl kanalientä
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi kana 1x1 cm paloiksi. Kuutioi sipuli ja paprika, paloittele herkkusienet ja paista vihannekset erikseen.

2. Kastike: Sulata voi. Ota kattila liedeltä, lisää jauhot sekoittaen. Lisää liemi vähän kerrallaan samalla vatkaten. Lisää kerma, anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Laita kanakuutiot, sipuli, paprika ja herkkusienet kattilaan. Lisää puolet kastikkeesta ja sekoita. Lisää loput kastikkeesta, mausta suolalla ja pippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme