Mainos
Mainos

Niin helppoa ja herkullista!

2 annosta

  • 1 grillattu kananrinta ( n. 175 g)
  • salaatinlehtiä
  • 3 rkl Saclàn pestokastiketta
  • 50 g Saclà aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 25 g mustia oliiveja
  • 1 tlk pieniä, valutettuja kapriksia

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Pilko kana pieniksi paloiksi. Sekoita salaatinlehdet ja pestokastike keskenään.

Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle ja asettele kananpalat ja aurinkokuivatut tomaatit niiden päälle. Ripottele oliivit ja kaprikset salaattiannoksen pinnalle ja tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme