Mainos

Kanatäytteiset kolmioleivät

16 viipaletta moniviljapaahtoleipää

Täyte

  • 200 g kypsää broileria
  • 50 g (1/2 kpl) avokadoa
  • 35 g (1/4 kpl) punasipulia
  • 100 g (1 kpl) päärynää
  • 250 g ranskankermaa
  • 30 g (4 kpl) kuivattua aprikoosia
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 40 g (1½ rkl) mangochutneytä
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl currya
  • mustapippuria

Valmistusohje

Paloittele broileri, avokado, punasipuli, päärynä sekä aprikoosit pieneksi hakkelukseksi. Lisää muut aineet ja mausta.

Levitä täytettä paahtoleipäviipaleiden väliin ja anna leipien kostua seuraavaan päivään kevyen painon alla.

Leikkaa paahtoleipä 2–4 osaan riippuen siitä, minkä kokoisia kolmioleipiä haluat tehdä.

Resepti: Satu Nokkonen/Maa- ja kotitalousnaiset

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Timo Viljakainen.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot