Mainos
Mainos

Erilainen marinadi hassel- ja saksanpähkinöillä tekee tästä kanasta jännittävän grillitapahtuman! Varo kuitenkin polttamasta pähkinöitä. Tämän ruoan voit valmistaa myös vuoassa uunissa, 200 asteessa 20 minuuttia.

Neljälle

  • 600-700 g kanan koipifileetä
  • 1 kurkku, paloiteltuna
  • 12 pientä tomaattia
  • 2 maissintähkää, paloiteltuina

Marinadi

  • 1 prk consommélientä
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 rkl hienonnettuja saksanpähkinöitä
  • 2 rkl hienonnettuja hasselpähkinöitä
  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Paloittele kanapalat pienemmiksi, laita ne muovipussiin. Sekoita marinadi ja lisää pussiin, laita jääkaappiin pariksi tunniksi.

2. Valuta kanapalat.

3. Pujota vuorotellen kanaa, kurkkua, tomaattia ja maissia vartaille.

4. Kääntele vartaita hiilloksella kunnes kana on läpikypsää. Penslaa pari kertaa marinadilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme