Mainos
Mainos

4 hengelle

  • 115 ml neitsytoliiviöljyä
  • 1 keskikokoinen kaniini
  • 1 kokonainen valkosipuli, josta kanta ja pää leikattu irti
  • 1 tuore chili, pilkottuna
  • suolaa, tuoretta oreganoa ja tuoretta timjamia maustamiseen
  • 30 g tomaattipyrettä
  • 470 ml valkoviiniä
  • 5 tuoretta basilikanlehteä silputtuna
  • 10 kirsikkatomaattia, puolitettuina

Valmistusohje

- kuumenna uuni 190 asteeseen

- kuumenna öljy pannulla, laita jänis kuumaan öljyyn

- lisää valkosipuli, chili ja suola

- paista kaniinia kunnes se on kullanruskeaa joka puolelta

- lisää tomaattipyre ja viini

- lisää basilika, oregano, timjami ja tomaatit

- kun viini on keittynyt kokoon, laita kaikki uunivuokaan ja anna olla uunissa noin puoli tuntia

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme