Mainos
Mainos

Oikein suuria kantarellinhattuja voi täyttää jollakin maukkaalla – mutta miedolla, koska kantarelleissa itsessään on niin paljon makua.

Neljälle

  • 1 keltasipuli
  • 1 dl keitettyjä ohraryynejä
  • 16 suurta kantarellinhattua
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • basilikanlehtiä
  • perunapalloja
  • balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, paista voissa ja paista ohraryynejä mukana hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Laita kantarellihatut muutama kerrallaan kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja paista, kunnes neste on haihtunut. Paista sienet sitten voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele hatut täytteen ympärille tuuteiksi.

3. Asettele kantarellihatut neljälle lautaselle, koristele basilikanlehdillä ja perunapalloilla. Pirskota päälle balsamiviinietikkaa ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme