Mainos
Mainos

"Muisto lapsuudesta, karpalo parfee oli mummini bravuurijälkiruoka aina perheeni käydessä siellä syömässä ja se oli myöskin ruokailun odotetuin kohokohta", kertoo Top Chef kilpailija Hanna Leinonen. Tämä oli ensimmäisen jakson voittajaresepti!

Karpalo parfee

  • 250 g karpaloita
  • 4 keltuaista
  • 4 valkuaista
  • 2 dl tomusokeria
  • 5 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Soseuta karpalot karkeasti.

2. Vaahdota keltuaiset ja puolet sokerista.

3. Vaahdota valkuaiset ja puolet sokerista kovaksi vaahdoksi. 4. Vatkaa kerma erikseen.

5. Yhdistä vaahdot ja lopuksi karpalopyree. Laita laakeaan astiaan ja pakastimeen 2 tunniksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme