Mainos
Mainos

27.2.2014. Kokeile Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tutun Sami Granrothin fudgereseptiä!

Ainekset

  • 450g kermaa
  • 450g sokeria
  • 90g tärkkelyssiirappia/hunajaa
  • 75g voita
  • 220g valkosuklaata
  • 150g karpalorouhetta

Valmistusohje

-Keitä kerma, sokeri, tärkkelyssiirappi/hunaja ja voi 116 asteiseksi korkeareunaisessa kattilassa

-Sekoita massaa huolella kokoajan jotta se ei pala pohjaan.

-Voit testata massan lämpötilaa tiputtamalla tipan seosta kylmään veteen. Kun veteen jää massasta pehmeä muovailtava pallo on seos valmista.

-Sekoita massaan karpalorouhe ja valkosuklaa.

-Sekoita massaa huolella 3-5 min ajan jotta massasta tulee on tasainen ja se jäähtyy hieman.

-Kaada massa vuokaan ja anna jäähtyä ennen leikkausta.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot