Mainos
Mainos

27.2.2014. Kokeile Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tutun Sami Granrothin fudgereseptiä!

Ainekset

  • 450g kermaa
  • 450g sokeria
  • 90g tärkkelyssiirappia/hunajaa
  • 75g voita
  • 220g valkosuklaata
  • 150g karpalorouhetta

Valmistusohje

-Keitä kerma, sokeri, tärkkelyssiirappi/hunaja ja voi 116 asteiseksi korkeareunaisessa kattilassa

-Sekoita massaa huolella kokoajan jotta se ei pala pohjaan.

-Voit testata massan lämpötilaa tiputtamalla tipan seosta kylmään veteen. Kun veteen jää massasta pehmeä muovailtava pallo on seos valmista.

-Sekoita massaan karpalorouhe ja valkosuklaa.

-Sekoita massaa huolella 3-5 min ajan jotta massasta tulee on tasainen ja se jäähtyy hieman.

-Kaada massa vuokaan ja anna jäähtyä ennen leikkausta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme