Mainos
Mainos

Resepti: Nicolas Thieulon

Ainekset

  • 300 g kuivattuja yön yli liotettuja valkoisia papuja
  • 1 pieneksi paloiteltu kesäkurpitsa
  • 500 g herneitä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 l kasvislientä
  • suolaa
  • pippuria
  • parmesaaniraastetta tarjoiluun

Pistou

  • 250 g tomaatteja
  • 1 iso nippu basilikaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 6 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja pehmennä ne isossa kattilassa. Lisää valkoviini ja kiehauta. Yhdistä pavut, kesäkurpitsa, herneet ja kasvisliemi kattilaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta keittoa noin puoli tuntia, soseuta ja tarkista maku. Tarjoile pistoun ja parmesaaniraasten kera.

Kalttaa tomaatit ja poista niistä siemenet. Jauha tomaatit, basilika, valkosipuli ja oliiviöljy tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme