Mainos
Mainos

Luovuus pääsee taas valloilleen keittiössä: salaatti tarjoillaan koverretussa meloninkuoressa!

Ainekset

  • 400 g katkarapuja
  • 1 hunajameloni
  • pala vesimelonia
  • hasselpähkinärouhetta

Marinadi

  • 3 rkl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl appelsiinimehua
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria

Valmistusohje

Sekoita marinadin aineet keskenään. Marinoi katkarapuja 15 minuuttia. Halkaise meloni ja koverra hedelmäliha pois kuoresta.

Kuutioi hunaja- ja vesimelonin hedelmäliha. Nostele katkaravut pois marinadista ja sekoita ne melonipalojen kanssa.

Tarjoa salaatti tyhjäksi koverretusta meloninkuoresta. Ripottele salaatin päälle pähkinärouhetta koristeeksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme