Mainos
Mainos

Maukkaasti maustettu katkarapumuhennos, joka tarjoillaan vastakeitetyn riisin tai pastan kera. Arvostettu iltaruoka. Tarjoile maukkaan leivän kera.

Neljälle

  • 600-800 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 tl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl margariinia
  • 2-3 rkl tomaattipyreetä
  • 2 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut.

2. Paista sipulia, currya ja paprikaa voissa paistokasarissa. Lisää kerma ja tomaattipyree, keitä hiljalleen 10 minuuttia. Mausta.

3. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti ja tarjoile heti keitetyn riisin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme