Mainos
Mainos

Kokonainen pieni lounas.

Neljälle

  • 150 g kylmäsavulohta

Täyte

  • 200 g lämminsavulohta
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • hieman puristettua sitruunamehua
  • 1 ½ dl hienonnettua tilliä
  • 2 liivatelehteä
  • tilliä ja sitruunankuorta koristeluun

Valmistusohje

1. Laita liivatteet tilkkaan kylmää vettä 5 minuutiksi. Nosta ne vedestä ja sulata miedolla lämmöllä.

2. Soseuta savulohi. Sekoita täyte, lisää viimeiseksi liivate.

3. Muotoile kylmäsavulohi tuuteiksi ja täytä ne täytteellä. Koristele.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme