Mainos
Mainos

Tarjoile näitä munia alkuruokana, esimerkiksi oluen kera tai noutopöydässä. Voit esivalmistella paljon, mutta jätä koristelu viime hetkeen.

Neljälle

  • 6 kovaksikeitettyä munaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 175 g tuubikaviaaria
  • 1 rkl tillisilppua
  • 12 katkarapua
  • tomaattiviipaleita
  • kurkkuviipaleita
  • tilliä ja/tai kapriksia koristeeks

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuubillinen kaviaaria ja tillisilppu. Halkaise munat.

2. Aseta tomaattiviipaleet vadille, peitä ne kurkkuviipaleilla ja asettele munanpuolikkaat päälle.

3. Pursota kaviaarikerma munille ja koristele katkaravuilla, tillitupsuilla tai kapriksilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme