Mainos
Mainos

Kevyt suolaus muutama tunti ennen keittämistä tekee lihasta kiinteää ja hohtavaa.

Neljälle

  • 4 turskan selkäpalaa, à 150 g
  • 1 rkl suolaa
  • 2 porkkanaa
  • 150 g vihreitä papuja
  • 1 lohko salaattikiinankaalia
  • lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Suolaa kalapalat joka puolelta ja anna vetäytyä jääkaapissa reilu tunti.

2. Kuori ja huuhtele porkkana, paloittele ne pieniksi, viistoiksi paloiksi. Paloittele salaattikiinankaali pienemmäksi, puhdista pavut. Keitä vihannekset pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.

3. Laita turska ylösalaisin käännetylle lautaselle kattilaan. Kaada kattilaan hieman vettä ja höyrytä kala kannen alla, mutta vahdi, ettei vesi kiehu liian kovaa. Kala on valmis 8-10 minuutin kuluttua, sisälämpötilan tulee olla 58 astetta. Tarjoile heti vihannesten ja lehtipersiljan kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme