Mainos
Mainos

Keitettyä turskaa yrttikastikkeella

Tarkista, missä turska on pyydystetty. Vältä Itämerta ja Ruotsin länsirannikkoa. Barentsinmerestä koukkupyydystetty turska on ok. Seiti on hyvä vaihtoehto.

Neljälle

  • 4 paksua turskaviipaletta, suoraan leikattuja
  • sitruunaa
  • suolaa

Kastike

  • 100 g voita
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa, hienonnettuina
  • 1 dl purjoa, suikaleina
  • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1 rkl persiljaa, hienonnettuna
  • 1 rkl kapriksia

Valmistusohje

1. Pirskota kaloille sitruunaa. Suolaa. Laita pataan n. 1 dl vettä. Hauduta muutama minuutti kunnes kala on kypsää.

2. Sekoita munat ja yrtit kastikkeeksi kulhossa, kaada sulatettu, kevyesti ruskistettu voi päälle. Tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme