Mainos
Mainos

Kun kesän ensimmäiset nippusipulit saapuvat vihannestiskille tai torille, hanki ilman muuta nippu. Tarjoile helpoimmalla mahdollisella tavalla, keitettyinä voin kera.

Neljälle

  • 1 nippu kevätsipulia
  • vettä ja suolaa
  • 30 g voita
  • hiutalesuolaa

Valmistusohje

1. Puhdista sipulit. Kuumenna vettä ja suolaa kiehuvaksi ja lisää sipulit. Kun vesi kiehuu jälleen, sipuleita keitetään n. 3 minuuttia ilman kantta.

2. Nosta sipulit kattilasta ja valuta lävikössä.

3. Tarjoile vastakeitetyt sipulit voin ja hiutalesuolan kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme