Mainos
Mainos

Tinan herkullisen rapureseptin salaisuus on keitinliemessä. Ruotsin suosikkikokki maustaa liemen oluella!

4 annosta

Ainekset

  • 35 elävää rapua
  • 6 l vettä
  • 3 pulloa olutta
  • 275 g karkeaa suolaa
  • 10 sokeripalaa
  • paljon tilliä

Valmistusohje

Kuumenna vesi, olut, suola, sokeri ja tilli kiehuvaksi. Lisää ravut ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Poista ravut vedestä ja aseta ne suureen kulhoon. Anna keitinliemen jäähtyä ja kaada se sitten takaisin rapujen päälle.

Anna rapujen olla liemessä tarjoamiseen saakka.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme