Mainos
Mainos

Maissintähkiä voi ostaa niin pakastettuina, säilöttyinä kuin tuoreinakin. Keitetyt maissintähkät maistuvat niin alkuruokana, päivällisenä kuin kevyenä lounaanakin. Tarjoile suolan ja voin kera.

Neljälle

  • 8 maissintähkää
  • 1 l vettä
  • 2 tl suolaa

Tarjoiluun

  • voita

Valmistusohje

1. Jos käytät tuoreita maissintähkiä ja niissä on lehdet tallella, poista lehdet ja huuhtele tähkät kylmässä vedessä.

2. Keitä vesi ja suola. Laita maissintähkät veteen ja keitä kunnes maissinjyvät ovat pehmenneet, n. 20 minuuttia. Esikeitetyt tähkät kypsyvät muutamassa minuutissa.

3. Nosta maissintähkät vedestä, tarjoile voin ja suolan kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme