Mainos
Mainos

Värjää riisi keltaiseksi! Helpoiten teet sen kurkumalla, joka antaa riisille myös miedon aromaattista makua. Tuplaa resepti jos ruokailijoita on paljon. Keltainen riisi näyttää kauniilta myös seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 3 dl riisiä
  • 6 dl vettä
  • 3 tl kurkumaa
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Kaada vesi kattilaan, lisää kurkuma ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää riisi ja suola. Keitä n. 20 minuuttia tai kunnes kaikki vesi on imeytynyt riisiin.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme