Mainos
Mainos

Ihanan kermainen lohipasta maustetaan valkoviinillä ja tuoreella basilikalla. Kokeile helppoa reseptiä!

Ainekset

  • 400 g kylmäsavulohiviipaleita
  • 1 sipuli
  • noin 30 viinirypälettä
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 prk ruokakermaa
  • öljyä
  • 800 g tagliatelle-tuorepastaa
  • basilikaa

Valmistusohje

Kuullota leikattu sipuli, viinirypäleet ja tomaattipyree pannulla. Lisää valkoviini ja kiehauta.

Kaada ruokakerma ja suikaloitu kylmäsavulohi pannulle mukaan. Keitä tuorepasta nopeasti toisessa kattilassa, valuta ja lisää se kastikkeeseen.

Leikkaa aivan viimeiseksi tuoretta basilikaa maustamaan kastiketta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme