Mainos
Mainos

Kermainen savumuikkukeitto

Erämiesten toiveet toteutuvat, kun Lihansyöjät valmistavat hirven entrecotea Benjamin Larsenin ohjauksella Vuokatissa! Alkuruoaksi keitetään maittava savumuikkukeitto.

200g savumuikkuja

1 sipuli

300g perunoita

10 maustepippuria

4 laakerinlehteä

tilliä

suolaa

2 dl kermaa

7 dl vettä

Valmistusohje

Kuumenna vesi ja mausta suolalla, pippurilla ja laakerinlehdillä. Lisää perunat ja keitä kunnes ovat kypsiä. Kaada kerma joukkoon ja kiehauta, lisää lopuksi savumuikut ja hakattua tilliä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme