Mainos
Mainos

Värikäs kesäkurpitsa-kurkkusalaatti maittaa vaikkapa bagelin välissä.

Raaka-aineet

  • 1 kg avomaankurkkuja
  • 1 kg kesäkurpitsaa
  • 500 g sipulia
  • 200 g omenoita
  • 200 g punaista paprikaa
  • tilliä

Mausteliemi

  • 1 1/2 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
  • 1 dl vettä
  • 3 dl hunajaa
  • 2 tl suolaa
  • 1 rkl sinappijauhetta

Valmistusohje

Leikkaa kasvikset ja omenat pieniksi kuutioiksi tai raasta ne karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit.

Mittaa kattilaan mausteliemen aineet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvikset, omenakuutiot/raaste sekä hienonnettu sipuli.

Keitä hiljalleen kunnes seos sakenee. Lisää hienonnettu tilli.

Tölkitä kuumana. Säilytyslämpötila alle +10( C.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme