Mainos
Mainos

Eilisestä pullasta ja mansikoista syntyy tämän kesän helpoin ja herkullisin jälkiruoka, joka vie taatusti kielen mennessään. Teresa Välimäki loihti tämän reseptin Huomenta Suomen Makujen Aamu-ohjelmassa.

6 annosta

  • 4 eilistä korvapuustia, voipullaa tai pari viipaletta pullapitkoa
  • 6-8 muro- tai suklaakeksiä
  • 6-8 valmista marenkia
  • 1 l mansikoita puolitettuina
  • 4 dl vispikermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 0,5-1 dl sokeria
  • 2 tl sitruunan raastettua kuorta
  • ripaus kanelia

koristeluun

  • syötäviä kukkia
  • tuoreita mintunlehtiä

Valmistusohje

Paloittele pullat, murskaa keksit ja marengit. Puhdista ja puolita mansikat. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja kääntele se maitorahkan joukkoon. Lisää myös sokeri, sitruunan kuoriraaste ja kaneli. Kokoa aineksista kerroksittain kaunis jälkiruoka lasimaljaan. Koristele mansikoilla, syötävillä kukilla ja mintunlehdillä.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme