Mainos
Mainos

Käytä mieluiten pieniä kaloja tai fileitä. Myös muu kala sopii.

Neljälle

  • 4 savustettua turskafileetä
  • 1 salaatinkerä
  • 6 keitettyä munaa, lohkoina
  • hienonnettua tilliä

Kastike

  • 3 rkl sinappia
  • 2 tl kidesokeria
  • 2 tl viinietikkaa
  • 2 rkl vettä
  • 3 rkl rapsiöljyä
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl keltaisia sinapinsiemeniä

Valmistusohje

1. Sekoita kastike.

2. Asettele salaattia vadin pohjalle, asettele kalat ja kananmunalohkot päälle.

3. Kaada kastike kalan päälle, koristele tillillä ja halutessasi sinapinsiemenillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme