Mainos
Mainos

Tämä herkku tulee tarjoilla jääkylmänä.

Neljälle

  • 1 l kypsiä kirsikoita
  • 1 ½ l vettä
  • 1-2 dl kidesokeria
  • 1 pala kokonaista kanelia
  • ½ vaniljatanko
  • 1 ½ rkl perunajauhoja
  • mantelilastuja

Valmistusohje

1. Poista kirsikoista kivet. Keitä ne hiljalleen pehmeiksi veden, sokerin, kanelin ja vaniljatangon (halkaistuna pituussuuntaan) kanssa.

2. Suurusta soppa perunajauhoilla, jotka olet sekoittanut tilkkaan vettä. Poimi vaniljatanko kattilasta, raaputa siemenet kattilaan ja lisää tanko takaisin. Jäähdytä soppa.

3. Paahda mantelilastuja kuivassa paistinpannussa ja lisää tarjoillessa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme