Mainos
Mainos

Jos sinulla on jäänyt keitettyä kinkkua tähteeksi - vaikka joulukinkkua - on tämän ruoan aika. Tarjoile lounaana tai iltapalana rapeiden vihannesten kera.

Neljälle

  • 400 g keittokinkkua suikaleina
  • 250 g kurttukaalia tai pinaattia/pakaste
  • 1 punasipuli
  • voita
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 dl ranskankermaa
  • 8 tuoretta lasagnelevyä
  • 1 dl tomaattikastiketta
  • 2 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata kurttukaalisilppu ja purista siitä enin neste. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipulia ja kaalia voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Sekoita joukkoon kinkkusuikaleet ja ranskankerma. Nosta täytettä lasagnelevyillle, kääri levyt rullalle pitkältä sivulta aloittaen. Nosta kääröt voideltuun uunivuokaan saumapuoli alaspäin.

3. Kaada päälle tomaattikastiketta ja sirottele pinnalle juustoraastetta. Gratinoi uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme