Mainos
Mainos

Tämä on universaalikastike lähes kaikille kalaruoille. Reseptin määrät voi hyvin tuplata, jolloin kastike sopii seisovaan pöytään. Kirjolohenmädin voi vaihtaa muuhun punaiseen mätiin, mutta ei mustaan – silloin kastikkeesta tulee harmaa...

Neljälle

  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • 1 maustemitta cayennepippuria
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl kirjolohenmätiä

Valmistusohje

1. Sekoita ranskankerma, kermaviili ja sitruunamehu. Mausta suolalla, pippurilla ja cayennepippurilla. Laita kylmään tarjoiluun asti, lisää mäti juuri ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme