Mainos
Mainos

Kirsikoista valmistat ihanat hillot eri tavoin maustaen. Kirsikkahillo maustaa hienostuneesti sokerikakut, mutta sopii myös mainiosti juustojen ja keksien seuraksi. Kokeile ja ihastu Hellapoliisin kirsikkahilloreseptiin.

500 g kirsikoita

1 ½ dl hillosokeria

1 tl vaniljasokeria

ripaus kanelia

1 dl vettä

Valmistusohje

Putsaa kirsikoista siemenet ja laita kirsikat reiluina paloina kattilaan.

Lisää hillosokeri, vaniljasokeri, kaneli ja vesi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Laita puhtaaseen purkkiin ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme