Mainos
Mainos

Kirsikoista valmistat ihanat hillot eri tavoin maustaen. Kirsikkahillo maustaa hienostuneesti sokerikakut, mutta sopii myös mainiosti juustojen ja keksien seuraksi. Kokeile ja ihastu Hellapoliisin kirsikkahilloreseptiin.

500 g kirsikoita

1 ½ dl hillosokeria

1 tl vaniljasokeria

ripaus kanelia

1 dl vettä

Valmistusohje

Putsaa kirsikoista siemenet ja laita kirsikat reiluina paloina kattilaan.

Lisää hillosokeri, vaniljasokeri, kaneli ja vesi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Laita puhtaaseen purkkiin ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot