Mainos
Mainos

Klassinen remouladekastike ei ehkä sovellu niille, jotka haluavat syödä vähärasvaisempaa ruokaa. Jos otat vain vähän kastiketta, se on ok, sillä kastikkeessa on paljon makua. Yksi ruokalusikallinen sopii paahtopaistivoileivälle tai paistetun kalan makua kohottamaan.

Neljälle

  • 1 rkl hienonnettua maustekurkkua
  • 4 dl majoneesia
  • ½ rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 rkl hienonnettuja kapriksia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl vaaleaa ranskalaista sinappia

Valmistusohje

1. Jauha tai hienonna maustekurkku hyvin hienoksi. Sekoita majoneesi, tilli, kapris ja rakuuna. Lisää kurkut.

2. Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme