Mainos
Mainos

4:lle hengelle

  • noin 100 g Roquefort-juustoa
  • noin 100 g Appenzeller-juustoa
  • noin 100 g kuivaa lampaanmaitojuustoa
  • 1 romainesalaatti
  • 1 tammenlehväsalaatti
  • 1 päärynää
  • 1 kurkku
  • 1 punasipuli
  • 1 dl kalamataoliiveja
  • rucolaa
  • saksanpähkinöitä

Valmistusohje

Huuhtele ja revi salaatit. Kuori kurkku ja leikkaa viipaleiksi, leikkaa myös päärynä viipaleiksi. Kuori punasipuli, halkaise ja leikkaa ohuiksi, puolikkaiksi renkaiksi.

Kokoa salaatit neljälle lautaselle, isoimmasta elementistä pienempään. Asettele rucolasta juustoille peti.

Leikkaa juustot neljään viipaleeseen, lampaanmaitojuuston voi leikata pitkiksi tikuiksi. Asettele juustot rucolan päälle ja koristele oliiveilla ja saksanpähkinöillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme