Mainos
Mainos

Ihanan juustoinen kaaligratiini täyttää vatsan pääsiäisen herkuttelun jälkeen kevyesti.

4 annosta

Raaka-aineet

  • 250g kukkakaalia
  • 250g parsakaalia
  • 250g ruusukaalia

Kuorrute

  • 1tlk (400ml) kookosmaitoa
  • 2rkl mietoa currytahnaa
  • ripaus punaista chilirouhetta
  • 3rkl vaaleaa kastikesuurusta
  • 100g juustoraastetta

Valmistusohje

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele parsa- ja kukkakaali kukinnoiksi. Puolita ruusukaalit. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.

Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilirouhe. Sekoita ja kiehauta. Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Sulata joukkoon puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme