Mainos
Mainos

Etsi tähän salaattiin oikein auringonkypsyttämiä tomaatteja. Muutama tippa kullanvihreää oliiviöljyä on riittävä kastike tälle salaatille, muuta ei tarvita oikean maun saavuttamiseksi.

Neljälle

  • 4 kypsää tomaattia
  • 1 kurkku
  • 2 paprikaa
  • 1 punasipuli
  • 3 sardellifileetä
  • 20 oliivia
  • 300 g feta-juustoa
  • ½dl oliiviöljyä
  • 1 tl oreganoa
  • suolaa
  • erilaisia salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Leikkaa tomaatit 8-10 lohkoon. Kuori kurkku ja leikkaa puolen sentin puolikuiksi. Viipaloi paprikat ja sipuli ohuiksi renkaiksi.

2. Sekoita yhteen vihannekset, salaatinlehdet ja sardellit, lisää feta palasina ja sekoita varoen.

3. Asettele salaatti isolle tarjoiluvadille tai annoslautasille. Tiputtele oliiviöljy salaatille ja ripota päälle oreganoa. Suolaa, jos tarpeen. Tarjoile vastapaistettua maalaisleipää salaatin rinnalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme