Mainos
Mainos

Lomamuisto herää henkiin! Satsaa kunnolliseen fetajuustoon, joka on tehty lampaanmaidosta ja ostoa kivellisiä oliiveja, ne ovat maukkaampia. Suikaloitu punasipuli maistuu myös salaatissa.

Neljälle

  • 1 salaatinkerä
  • 1 endiivi
  • 2 pihvitomaattia
  • 200 g fetajuustoa
  • 20 mustaa oliivia
  • 1 dl suikaloitua purjoa
  • 1 purkki sardelleja

Kastike

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl vettä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 maustemitta oreganoa

Valmistusohje

1. Suikaloi salaatti ja endiivi kulhoon. Kuutioi tomaatit ja fetajuusto.

2. Sekoita ne ja oliivit keskenään ja lado loput ainekset päälle.

3. Sekoita kastike ja kaada se salaatille.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme