Mainos
Mainos

Keittiömestari Matti Lempisen valmistamat broileripihvit.

Ainekset

  • 4 broilerin rintaleikettä
  • 1 kuutioitu sipuli
  • 1 tl hienonnettua valkosipulia
  • 1 dl ruokakermaa
  • 2 dl vettä
  • 100 g fetajuustokuutioita
  • 1 rkl oreganoa
  • 2 rkl oliivia renkaina
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa ja mustapippuria
  • ruukku persiljaa

Valmistusohje

Paista broilerin rinnat puolikypsiksi uunissa tai pannulla. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

Kuullota sipulit kattilassa, lisää joukkoon vesi, ruokakerma, fetajuusto, tomaattisose ja mausteet.

Lisää joukkoon viipaloidut oliivit ja hienonnettu persilja.

Kaada broilereiden päälle uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa 10 minuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme