Mainos
Mainos

Jännittävä vaihtoehto – sen sijaan että paistaisit sienet tai laittaisit ne salaattiin. Kokeile!

Kahdelle-kolmelle

  • 200 g herkkusieniä, paloina tai viipaleina
  • 4 rkl hienonnettua persiljaa

Liemi

  • 4 dl vettä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 tl timjamia
  • noin 10 mustapippuria
  • 2 rkl hienonnettua lehtiselleriä
  • 3 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita liemi ja anna sen kiehua 10 minuuttia. Lisää sienet ja hauduta hiljalleen noin 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä.

2. Asettele sienet vadille, kaada päälle hieman lientä ja ripottele päälle persiljaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme