Mainos
Mainos

Kroppkakor-nyyttejä juureksien kera

Tässä kätevä tapa hyödyntää ylijääneet kasvisnyytit arkiruokana.

Neljälle

  • 12 kroppkakor-nyyttiä
  • 1 porkkana
  • 1 pala lanttua
  • 1 pala palsternakkaa
  • 1 pala juuriselleriä
  • 1 l kanalientä
  • 2 tl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Halkaise nyytit. Kuori porkkana, lanttu, palsternakka ja juuriselleri ja paloittele ne pienemmiksi.

2. Keitä liemi, lisää vihannekset ja keitä ne pehmeiksi.

3. Paista tai grillaa kroppkakor-puolikkaat ja tarjoile ne kuumassa juuresliemessä. Ripottele päälle persiljaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme