Mainos
Mainos

Ainekset

  • 4 nahatonta kuhafileetä
  • 150 g katkarapuja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ tl kuivattua chiliä
  • ½ tl currya
  • 1 sitruuna
  • persiljaa
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 ½ dl kevyttä kuohukermaa
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

Leikkaa katkaravut pienemmiksi veitsellä. Hienonna valkosipulinkynsi ja yhdistä katkarapujen joukkoon. Lisää mukaan myös chili, curry, sitruunan kuori ja mehu. Leikkaa persilja ja yhdistä seokseen.

Poista fileistä keskiruoto. Taputa fileitä kevyesti kelmun alla. Mausta kuha suolalla ja pippurilla. Lusikoi täytettä kuhafileiden keskelle ja käännä ne taskuiksi.

Nosta taskut uunivuokaan ja pirskottele päälle valkoviiniä. Kaada kerma vuoan pohjalle. Paista kuhataskuja uunissa 180-asteessa noin 20-25 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme