Mainos
Mainos

Voi olla hauskaa kuorruttaa suklaatorttu hieman erilaisella tavalla. Tässä olemme koristelleet sen valkosuklaalla.

12 palaan

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 2 dl kidesokeria
  • 4 kananmunaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta

Kuorrutus

  • 100 g tummaa suklaata
  • 1 rkl voita (huoneenlämpöistä)
  • 4 palaa valkosuklaata

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata tumma suklaa ja anna sen jäähtyä hieman. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi ja lisää munat yksi kerrallaan. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja kääntele ne taikinaan, lisää lopuksi jäähtynyt suklaa.

2. Täytä voideltu ja jauhotettu vuoka taikinalla, paista uunissa n. 35 minuuttia. Anna kakun jäähtyä täysin ennen kuin kumoat ja kuorrutat sen.

3. Kuorrutus: Sulata tumma suklaa, anna jäähtyä hieman. Sekoita siihen huoneenlämpöinen voi ja levitä kuorrutus kakun päälle. Sulata valkosuklaa ja pursota se kakulle kuvioksi. Anna kuorrutuksen jähmettyä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme