Mainos
Mainos

Käytä tuoretta tai pakastettua kukkakaalia sesongin mukaan. Suo itsellesi oikein maukasta kinkkua herkkutiskiltä tähän kevyeen ruokaan.

Yhdelle

Raaka-aineet

  • 1 pieni kukkakaali
  • 1 pieni purjo
  • n. 10 vihreää papua
  • 1 tomaatti
  • 5-6 miniporkkanaa
  • n. 100 g savukinkkua
  • suolaa
  • yrttisuolaa tarjoiluun

Valmistusohje

1. Keitä kukkakaali padassa kevyesti suolatussa vedessä yhdessä paloitellun purjon kera.

2. Lisää pavut, kun kukkakaali alkaa pehmetä, kuumenna viimeiseksi porkkanat.

3. Asettele kaikki lautaselle yhdessä kinkkuviipaleiden kera, mausta yrttisuolalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme