Mainos
Mainos

Lammas ja kaali ovat klassinen yhdistelmä.

Ainekset

  • 500 g kuutioitua lampaanlihaa
  • öljyä paistamiseen
  • 1 kg kaalia
  • 3 porkkanaa
  • 2 hienonnettua sipulia
  • 2–3 hienonnettua valkosipulikynttä
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
  • 1 tl kokonaisia mustapippureita
  • 1 1/2 l lihalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 tl kuivattua meiramia
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Leikkaa kaali suikaleiksi ja porkkanat renkaiksi. Ruskista liha kevyesti isossa paksupohjaisessa kattilassa sipulin ja valkosipulin kanssa. Lisää loput aineet kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Tarjoile esimerkiksi sienitoastien kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme