Mainos
Mainos

Tämä hedelmäinen pata on muillekin kuin lammaspaimenelle mieleen. Ripottele mielellään tuoreita rypäleenpuolikkaita pinnalle tarjoilun yhteydessä

4-5 hengelle

  • 1 kg lampaan patapaloja
  • suolaa ja pippuria
  • voita
  • 1 tl currya
  • 1 sipuli lohkoina
  • 1 omena kuutioina
  • 200 g viinirypäleitä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihapalat, ruskista voissa ja siirrä pataan. Lisää ruskistetut sipulilohkot ja omenakuutiot. Halkaise rypäleet, poista siemenet ja ripottele joukkoon.

2. Keitä hiljaa kannen alla noin 30 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme