Mainos
Mainos

Oliko hyvä sienisato syksyllä? Sitten vain kohti pakastinta ja pussillinen sekasieniä esiin. Kaupan viljellyt sienetkin toki käyvät.

Neljälle

  • n. 1 kg lampaan patapaloja
  • 1 pieni purjo paloina
  • 200 g kantarelleja tai sekasieniä
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • 3 paprikaa suikaloituna
  • 2-3 dl lihalientä
  • voita

Valmistusohje

1. Ruskista lihapalat, mausta ja siirrä pataan. Paista sitten sienet ja purjopalat ja siirrä nekin pataan.

2. Ripota jauhot joukkoon ja lisää lihaliemi sekoittaen. Keitä hiljaa runsas puoli tuntia, lisää paprikasuikaleet ja keitä kypsiksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme